Jääkiekkolehti


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 ääntä, keskiarvo: 3.20 / 5)
Loading...
Jääkiekkolehti

Jääkiekkolehti on Suomen suosituimman urheilulajin ystävien ja harrastajien ykköslehti, joka on aina ajan hermolla, mutta ei pelkää myöskään katsoa taaksepäin tai spekuloida tulevaa. Lehti seuraa huippujääkiekon tapahtumia aitiopaikalta ja kertoo, mitä kaukalossa ja kaukalon laidalla tapahtuu niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Niin tähtihetket kuin tappiotkin huomioiva ja analysoiva Jääkiekkolehti onkin asiantunteva, viihdyttävä ja kantaa ottava lukupaketti, joka tarjoilee lukijoilleen kaikki jääkiekon tärkeimmät ja ajankohtaisimmat tapahtumat ja uutiset SM-liigasta NHL:ään ja MM-kisojen pelaajavalinnoista Mestiksen ennakkoasetelmiin. Uutisten ja joukkuekuvien lisäksi jokaisessa numerossa on muun muassa pelaaja- ja valmentajahaastatteluita, artikkeleita lajin ilmiöistä ja taustoista, joukkue- ja pelaaja-analyysejä ja paljon muuta.

Kustantaja: Egmont Kustannus Oy

Jääkiekkolehti :
Arvio: 3,2 / 5. Yhteensä 5 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.