Image


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Image

Image on tyylikäs ja moderni lifestyle- ja yleisaikakauslehti, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1985.

Lehti on suunnattu lukijoille, joka haluat elää ajan hermolla ja tietää, mistä kaupungilla puhutaan. Tämä täysin suomalainen lehti kokoaa yhteen kiinnostavimmat ajankohtaiset ilmiöt ja puheenaiheet, joita tarkastellaan yllättävistä ja oivaltavista näkökulmista.

Lehden keskeiseen sisältöön kuuluvat televisio, elokuvat, kirjat, kulttuuri, muoti ja ruoka, joille on jokaisessa numerossa omat osionsa.

Image myös esittelee kiinnostavimmat ihmiset ja tapahtumat ajatuksia herättävästi. Haastattelut kuuluvatkin maan parhaimpiin ja haastateltaviin lukeutuu Suomen kiinnostavimpia julkkiksia.

Laajoista artikkeleista vastaavat oman alansa asiantuntijat, jotka paneutuvat aiheisiin syvällisesti. Imagen raikas ja tyylikäs ulkoasu kruunaa lukunautinnon.

Kustantaja: Image Kustannus Oy

Image :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 1 arvostelu.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.