IKÄplus


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluja)
Loading...
IKÄplus

IIhmisen paras ikä ansaitsee oman lehden! IKÄplus on yli 50-vuotiaille elämästä nauttiville aktiivisille miehille ja naisille tehty lehti. Lehti sopii heille, joilla on paljon elämänkokemusta sekä vihdoinkin omaa aikaa ja mahdollisuuksia elää kuten itse haluavat.

IKÄplus-lehti on yleisaikakauslehti, josta löytyy teemoja moneen lähtöön. Teemoina ovat mielenkiintoiset henkilöt, tuoreet ajatukset, hyvinvointi, terveellinen ruokavalio, järkevä taloudenhoito, sijoittaminen, asumismuodot… Mielenkiintoisen sisällön parissa aika vierähtää kuin siivillä!

IKÄplus-lehdestä löytyy mielenkiintoisten ja ajankohtaisten henkilöiden haastatteluja. Juttuaiheisiin mahtuu muistoja menneistä, havaintoja nykyhetkestä ja visioita tulevasta. Haastateltaviin lukeutuu poliitikkoja ja taivaanrannanmaalareita – ja monia muita siltä väliltä! Lehdessä esitellään säännöllisesti uusia ilmiöitä – ei ole yhtään syytä, miksi iän myötä pitäisi lakata seuraamasta aikaansa! Moni IKÄplus-lehden lukija on edelleen työiässä, joten lehdestä löytyy mielenkiintoisia kauan työelämässä olleen ikäpolven näkökulmia työntekoon ja työkulttuurin nykypäivään. Toisaalta, elämän parhaassa iässä ei välttämättä halua laittaa kaikkia panoksia työhän vaan voi hyvällä omallatunnolla alkaa nauttia enemmän vapaa-ajasta. Siinäkin IKÄplus-lehti on apuna.

Jokaisesta IKÄplus-lehden numerosta löytyy vinkkejä ja ohjeita hyvinvointiin. IKÄplus kertoo lukijoilleen kokeilemisen arvoisista urheilumuodoista ja lajeista. Siitä löytyy myös vinkkejä kunto-ohjelmiin ja tietoa siitä, mikä määrä liikuntaa tarvitaan kunnon ylläpitämiseksi. IKÄplus muistaa myös henkisen virkeyden tärkeyden. Läheisten ihmissuhteiden merkityksestä ja niiden hoitamisesta on tarjolla mielenkiintoisia teemajuttuja. Jutut on kirjoitettu positiiviseen sävyyn, ja lukijaa muistutetaan, mitä kaikkea voi itse tehdä pitääkseen mielen virkeänä: harrastaa, kokea uutta, opiskella, tavata ihmisiä, matkustella, arvostaa taidetta, arkkitehtuuria tai käsityöperinteitä. Lehden avulla lukija voi ruokkia omaa mielikuvitustaan ja havaita, että paras aika toteuttaa unelmansa on juuri nyt!

IKÄplus ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

 

 

.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.