Iiris


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 3.50 / 5)
Loading...
Iiris

Iiris -lehti on Sanoma Magazinesin uutuuslehti, jonka lukijakuntaa ovat pääasiassa naiset, jotka alkavat olla uudessa elämänvaiheessa lasten pikku hiljaa itsenäistyessä. Tämä lehti tarjoaa monipuolista tietoa elämän eri osa-alueilta, ja siksi se on paitsi todellinen lukunautinto myös tiivis tietopaketti jokaiselle naiselle.

Iiris -lehdellä on monipuolinen aihetarjonta

Iiris -lehdestä saa tietoa saa uusinta tietoa niin muodikkaista vaatteista ja niiden valinnasta kuin itselle sopivasta kosmetiikastakin. Se esittelee myös parhaimpia kulttuuri-, shoppailu- ja kylpyläkohteita, joiden joukosta sopivan käyntikohteen valitseminen on helppoa.

Tärkeitä Iiriksen aihealueita ovat myös kodin ja kesämökin sisustaminen sekä puutarhan hoitamiseen liittyvät asiat. Kaikkiin näihin on saatavilla niin käytännön ideoita kuin valmiiden malliesimerkkien kuviakin. Myös kuntoiluun ja luonnossa liikkumiseen liittyvät asiat ovat keskeisessä osassa Iiriksen artikkeleita.

Näiden lisäksi lehden sivuilla pääsee tutustumaan myös ruuanlaiton ihmeelliseen maailmaan uusien reseptien ja herkullisten artikkelien muodossa. Kaikista näistä aiheista voi lukea myös muiden lukijoiden lähettämiä mielipiteitä ja kokemuksia. Näin ollen lukija pääsee vuorovaikutukseen myös muiden ikätoveriensa kanssa, koska hän voi puolestaan itsekin lähettää kokemuksiaan ja ajatuksiaan lehteen.

Kymmenen numeroa vuodessa

Iiris -lehti ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa, eli melkein joka kuukausi postilaatikkoon kolahtaa tuhti tietopaketti, joka on oivallinen yhdistelmä naisten- ja aikakauslehtien parhaita puolia. Lehden voi tilata kesto- tai määräaikaisena tilauksena, ja onpa niitä myynnissä irtonumeroinakin marketeissa ja kioskeissa.

Lehden lukijoina ovat pääasiassa 60- ja 70 -luvuilla nuoruuttaan eläneet naiset, mutta toki lehdestä saavat muutkin paljon hyviä ideoita ja ajatuksia.

Paljon kilpailuja ja vuorovaikutusta

Jotta lehden lukeminen olisi paitsi nautinnollista myös hivenen jännittävää, on siinä melko paljon kilpailuja mukaan liitettynä. Kilpailujen palkinnot ovat hyviä: matkoja ja laatutuotteita.

Itse lehden lisäksi kannattaa tutustua myös lehden omiin nettisivuihin, joilla vuorovaikutteisuus muiden lukijoiden kanssa syvenee ja lehdestä aukeaa muutenkin kokonaan uusia ulottuvuuksia. Lehden nettisivut löytyvät osoitteesta www.iirislehti.fi.

Kustantaja: Sanoma Magazines Finland Oy

Iiris :
Arvio: 3,5 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.