Hyvä terveys


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 3.75 / 5)
Loading...
Hyvä terveys
Tilaa Hyvä terveys

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Hyvä terveys itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Hyvä terveys on lehti elämän perusasioista, terveydestä. Tämän Suomen suurimman ja luetuimman terveyslehden artikkelit antavat paljon hyödyllistä tietoa ja käytännön vinkkejä paitsi oman ja läheisten terveyden ylläpitämiseen niin myös sairauksien hoitoon, ennaltaehkäisyyn ja tunnistamiseen.

Lehti neuvoo lukijoitaan terveyteen liittyvissä kysymyksissä ja kannustaa kohti terveempää elämää esittelemällä erilaisia liikuntamuotoja ja kertomalla oikeasta ruokavaliosta. Hyvä terveys toimiikin lukijoiden oppaana matkalla kohti elämänmuutoksia, joilla saa arkeen lisää puhtia ja elämään terveitä lisävuosia.

Fyysisen terveyden lisäksi Hyvä terveys -lehdessä on myös vinkkejä henkiseen jaksamiseen ja ihmissuhteisiin sekä tietoa lääketieteen uusimmista saavutuksista. Lehden artikkeleista vastaa laaja joukko ammattilaisia, mikä takaa tietojen todenperäisyyden ja ajantasaisuuden.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Hyvä terveys :
Arvio: 3,75 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.