Hymy


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 4.67 / 5)
Loading...
Hymy

Hymy on tavallisille suomalaisille suunnattu aikakauslehti, jossa on luettavaa jokaiseen makuun ikään ja sukupuoleen katsomatta. Helppolukuisen ja värikkään lehden perussisältöön kuuluvat viihdeuutiset, herkulliset julkkisjuorut, erilaiset reportaasit ja koskettavat elämänkohtalot ja haastattelut.

Monipuolisessa lukupaketissa käsitellään kuitenkin myös vakavampia aiheita kuten talouden kehitystä ja politiikkaa eikä mies- ja naiskauneuttakaan ole unohdettu. Vaikka Hymy ilmestyy kerran kuukaudessa, se on usein paremmin ajan hermolla kuin monet viikoittain ilmestyvät verrokkilehdet.

Jokaisen numeron mukana tulee lisäksi terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvä 16-sivuinen TerveysHymy, jossa kerrotaan itsehoidosta, sairauksien ennaltaehkäisystä ja terveyden vaalimisesta. Tilaajille on lisäksi tarjolla monia rahanarvoisia etuja muun muassa lehti- ja kirjatilauksissa.

Kustantaja: Otavamedia Oy

Hymy :
Arvio: 4,67 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.