Hufvudstadsbladet


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (11 ääntä, keskiarvo: 3.45 / 5)
Loading...
Hufvudstadsbladet

Hufvudstadsbladet on Suomen suurin ruotsinkielinen sanomalehti, joka on perustettu vuonna 1864. Lehti oli 1800-luvulla Suomen suurin päivälehti, mutta nykyään Hufvudstadsbladet palvelee lähinnä suomenruotsalaisia lukijoita.

Tabloid-muotoinen lehti ilmestyy joka päivä juhlapyhiä lukuun ottamatta ja pitää lukijansa ajan tasalla sekä kotimaan että ulkomaiden tärkeimmistä tapahtumista ja ilmiöistä. Lehti julkaisee artikkeleita ja reportaaseja monipuolisesti myös kulttuurin, politiikan, talouden, yhteiskunnan ja urheilun aloilta.

Hufvudstadsbladetin tilaajat voivat myös lukea lehden sähköistä versiota ja vanhoja numeroita Internetissä. Aikaisemmin lehden yhteydessä julkaistiin ensin viikoittain ja myöhemmin kuukausittain Volt-aikakauslehteä, mutta sen julkaiseminen lopetettiin kesällä 2010 kustannussyistä.

Kustantaja: KSF Media Ab

Hufvudstadsbladet :
Arvio: 3,45 / 5. Yhteensä 11 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.