Historia


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 3.00 / 5)
Loading...
Historia
Tilaa Historia

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Historia itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Historia-lehti on historiasta ja tieteestä kiinnostuneiden oma lehti, joka sopii niin nuorille kuin varttuneemmillekin lukijoille.

Lehti avaa uusia mielenkiintoisia näkökulmia menneisyyteen, peilaa historian merkitystä tulevaisuudelle ja pureutuu lukijoiden omaan identiteettiin historian kautta. Se innostaa oppimaan uutta, etsimään tietoa ja näkemään syy-yhteyksiä menneisyyden ja nykyisyyden välillä.

Suomen historian lisäksi tämä monipuolinen ja tuhti lukupaketti käsittelee kansainvälisiä tapahtumia ja selvittää niiden merkitystä nykyihmisen kannalta havainnollisella ja helppolukuisella tavalla. Historia-lehden sivuilta voi lukea paitsi historian merkkitapahtumista ja merkkihenkilöistä niin myös monista vähemmän tunnetuista mutta seurauksiltaan merkittävistä tapahtumista.

Artikkeleiden tuotannosta vastaavat kansainväliset huippukirjoittajat ja lehden monipuolinen ja havainnollinen kuvamateriaali on myös huipputasoa.

Kustantaja: Storia Kustannus Oy

Historia :
Arvio: 3 / 5. Yhteensä 1 arvostelu.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.