Hevosmaailma


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Hevosmaailma

Hevosiin on helppo hurahtaa! Hevosmaailma-lehti tuntee noiden kauniiden, älykkäiden ja kiehtovien eläinten vetovoiman. Se on hevosen omistajille ja kasvattajille suunnattu harraste- ja ammattilehti.

Hevosmaailma sopii hevosten omistajille, hoitajille, kasvattajille, raviharrastajille, ratsastajille ja omasta hevosesta haaveileville. Myös nuoret hevosharrastajat ovat ottaneet Hevosmaailma-lehden omakseen.

Hevosmaailma -lehti tarjoaa runsaasti ajankohtaista ja mielenkiintoista hevosaiheista luettavaa. Se kertoo tuoreimmat uutiset raviradoilta, ratsastuskisoista ja hevostalouden alalta, sekä kertoo tulossa olevista alan tapahtumista. Hevosmaailmasta löytää ohjeita ja vinkkejä hevosten hoitoon esimerkiksi ruokintaan ja terveydenhoitoon liittyen. Lehdestä löytyy myös innokkaiden hevosharrastajien ja ammattilaisten haastatteluja. Hevosmaailma esittelee talleja ja maneeseja sekä mielekkäitä ratsastusmaastoja. Hevosmaailma kertoo kattavasti eri hevosroduista, mutta keskipisteessä on usein kaunis ja voimakas suomenhevonen.

Toisille hevoset ovat harrastus, toisille elinkeino. Hevosten kasvattajille suunnattuja osioita ovat varsotuksesta ja jalostustoiminnasta kertovat artikkelit. Lehti kertoo myös työhevosista ja hevosten käytöstä turismin yhteydessä.

Hevosmaailman varusteista kertovat artikkelit ovat hyödyllisiä kaikille alan parissa toimiville. Koska varusteet ovat usein hintavia, niihin on hyvä tutustua etukäteen puolueettomien esittelyjen kautta. Hevosmaailma-lehti kertoo, mitkä varusteet ovat tarpeellisia ja miten omalle hevoselle löytää oikeat varusteet.  Lehdestä löytyvät myös alan uutuustuotteiden esittelyt.

Yksi lehden kiinnostavimmista sisällöistä  on hevosten terveydestä kertovat artikkelit. Lehdestä löytää vinkkejä, joiden avulla hevonen pysyy helpommin terveenä ja hyvässä kunnossa. Ohjeiden kautta oppii myös tunnistamaan yleisiä hevosten terveysongelmia. Hevosmaailma opastaa hevosen hoitoa vuodenaikojen mukaan. Talvisin on hyvä huolehtia siitä, että hevonen pysyy tallissa riittävän lämpimänä ja kesällä taas siitä, että helle ei rasita hevosta liikaa.  Lehti muistuttaa myös talliturvallisuuden merkityksestä ja antaa vinkkejä turvalliseen toimintaan hevosten parissa.
Hevosmaailma on lämmin ja läheinen asialehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Hevosmaailma :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.