Helsingin Sanomat


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (40 ääntä, keskiarvo: 2.23 / 5)
Loading...
Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomat eli tutummin Hesari on Suomen suurin tilattava sanomalehti, jolla on lähes miljoona lukijaa.

Tämä nyttemmin sitoutumaton lehti ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1889, jolloin se tunnettiin nimellä Päivälehti ja oli nuorsuomalaisten äänenkannattaja. Uutisten ja ajankohtaisten aiheiden lisäksi Helsingin Sanomissa ilmestyy joka viikko lukuisia teemasivuja matkailusta ja asumisesta autoihin ja ruokaan.

Nimestään huolimatta lehti on suunnattu kaikille suomalaisille ja kilpaileekin paikallislehtien rinnalla ykköslehden paikasta myös maakunnissa. Myös pelkkien viikonloppu- ja sunnuntainumeroiden sekä verkkolehden tilaus on suosittua.

Helsingin Sanomien välissä ilmestyy joka perjantai viihteeseen keskittyvä nuoremman polven suosima Nyt-liite ja kerran kuukaudessa ilmestyvä vakavampia aiheita käsittelevä Kuukausiliite, joka on kiiltävälle paperille painettu aikakauslehtimäinen julkaisu.

Kustantaja: Sanoma News Oy

Helsingin Sanomat :
Arvio: 2,23 / 5. Yhteensä 40 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.