GTi


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
GTi
Tilaa GTi

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa GTi itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

GTI Magazine on Suomen ainoa tuning-lehti, jossa autoharrastusta käsitellään modernista näkökulmasta.

Suuren suosion saavuttaneen lehden keskeisimpään antiin kuuluvat asiapitoiset artikkelit tekniikasta ja autonosista, alan tapahtumia ja ihmisiä esittelevät jutut sekä runsas ja korkeatasoinen kuvamateriaali upeimmista tuning-autoista läheltä ja kaukaa. Tuning-harrastajien määrä on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina, kun etenkin nuoret miehet ovat innostuneet lisäämään autojensa yksilöllisyyttä ulkonäköä piristämällä, virittämällä ja ajettavuutta parantamalla.

GTI Magazinen helpot tee se itse –vinkit sopivat aloittelijoillekin, mutta lehdessä on myös vaativampia projekteja ja tekniikan saloihin vihkiviä syvällisiä artikkeleita jo pidempään harrastaneille. Lehdessä julkaistut GTI-osien ja tarvikkeiden esittelyt ja testit sekä mielenkiintoisten uutuuksien koeajot puolestaan antavat lukijoille rahanarvoista ja luotettavaa tietoa erikoisosista uusista GTI-autoista.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

GTi :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.