Golf Digest


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 3.00 / 5)
Loading...
Golf Digest
Tilaa Golf Digest

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Golf Digest itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Golf Digest on maailman suurin golflehti, jota on julkaistu suomenkielisenä vuodesta 2007.

Lehti on laadukas lukupaketti, joka kattaa golfin eri osa-alueet mukaan lukien golfmatkailu ja alan uusimmat trendit ja virtaukset. Noin puolet lehden sisällöstä on käännetty alkuperäisversiosta ja toinen puoli on kotimaista tuotantoa.

Sisältöön kuuluvat muun muassa henkilöhaastattelut, monipuolinen opetusmateriaali sekä välineitä esittelevät ja vertailevat artikkelit. Opetusmateriaalin tuottamisessa ovat mukana maailman parhaat valmentajat ja pelaajat.

Lukuisien maailmanluokan tähtien ohjeet auttavat kaikentasoisia pelaajia parantamaan peliään. Golf Digest -lehti on suunnattu sekä aloitteleville että jo pidempään harrastaneille golfareille ja sen pääasiallisena tarkoituksena on lisätä pelinautintoa, viihdyttää ja innostaa lajin pariin.

Kustantaja: Otavamedia Oy

Golf Digest :
Arvio: 3 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.