Glorian Koti


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 3.50 / 5)
Loading...
Glorian Koti
Tilaa Glorian Koti

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Glorian Koti itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Glorian Koti on tyylikäs ja innostava asumiseen ja sisustukseen keskittyvä aikakauslehti, josta löytyy vinkkejä kaikenlaisille sisustajille. Lehdessä ennakoidaan tulevia trendejä, vieraillaan persoonallisissa kodeissa ja miljöissä ja annetaan ideoita kodin, loma-asunnon ja julkisten tilojen sisustukseen.

Lehti antaa vinkkejä eri tyylien yhdistämiseen, pintamateriaalien valintaan ja arkisten esineiden yllättävään käyttöön sisustuksessa. Lehden runsas ja rikas kuvamateriaali inspiroi ja antaa vinkkejä toimiviin ja yksilöllisiin ratkaisuihin ja ostovinkit auttavat säästämään selvää rahaa ja välttämään virhehankintoja.

Myöskään remontointia, puutarhaa ja parvekkeita ei ole unohdettu vaan niille on joka numerossa omat osionsa. Lehti esittelee myös suomalaista designia ja suunnittelun huippunimiä.

Glorian Koti sopiikin sekä klassisista ratkaisuista että luksuksesta ja kansainvälisistä trendeistä kiinnostuneille sisustajille.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Glorian Koti :
Arvio: 3,5 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.