Glorian Antiikki


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 3.33 / 5)
Loading...
Glorian Antiikki

Glorian Antiikki on monipuolinen ja laadukas lifestyle-lehti antiikin, taiteen, designin ja keräilyn harrastajille.

Lehti sopii sekä pitkän linjan harrastajille että aloittelijoille, joita lehti opastaa matkalla vanhojen tavaroiden, huonekalujen ja rakennusten kiehtovaan maailmaan. Glorian Antiikin sivuilla vieraillaan aidoissa antiikkikodeissa kartanoista väentupiin, valotetaan paikkojen ja esineiden historiaa kuvin ja sanoin, tutustutaan vaikuttaviin kokoelmiin sekä esitellään virtauksia ja tyylisuuntia niin esineiden kuin ihmistenkin kautta.

Ammattimaisesti kirjoitetut artikkelit antavat tietoa historiasta nykypäivään ja niitä täydentävät laadukkaat ja visuaalisesti puhuttelevat kuvat. Taiteen ja designin osalta lehdessä keskitytään etenkin suomalaiseen perinteeseen, mutta jännittävät lukijamatkat vievät lukijat myös ulkomaille avaten täysin uusia näköaloja paitsi menneisyyteen niin myös nykyisyyteen ja tulevaisuuteen.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Glorian Antiikki :
Arvio: 3,33 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.