Gloria


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 3.67 / 5)
Loading...
Gloria
Tilaa Gloria

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Gloria itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Gloria on laadukas ja tyylikäs lifestyle-lehti itsenäisille aikuisille naisille, joille itsestä huolehtiminen ja kulttuuri ovat tärkeitä.

Glorian artikkelit käsittelevät kattavasti kauneutta, muotia, kuntoilua ja kulttuuria, eli kaikkea sitä, mitä naiset haluavatkin lukea. Arki- ja työmuodin, kosmetiikkatuotteiden ja juhlapukeutumisen lisäksi Gloria haastattelee kiinnostavimmat ihmiset sekä esittelee matkailun ja makujen uusimmat tuulet makuhermoja kutkuttavine resepteineen.

Kulttuurin saralla lehti esittelee kiinnostavimmat kirjat, puhutuimmat teatteriesitykset ja ajankohtaisimmat elokuvat sekä haastattelee ihmiset niiden takana. Vaihtuvien aiheiden lisäksi jokaisessa numerossa on muun muassa nasevia kolumneja, kilpailuja ja horoskooppi.

Glorian ammattitaidolla ja rennolla otteella toteutetut jutut ja haastattelut tarjoavatkin aina palasen luksusta arjen keskellä ja varmistavat, että lehden jokainen numero luetaan kannesta kanteen.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Gloria :
Arvio: 3,67 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.