GEO


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 ääntä, keskiarvo: 4.50 / 5)
Loading...
GEO
Tilaa GEO

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa GEO itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Geo on laadukas kansainvälinen tiedelehti, joka keskittyy tieteen saavutuksiin, luonnon ihmeisiin, nykymaailman ilmiöihin ja seikkailumatkailuun.

Lehti sopii erityisen hyvin aktiivisille ja tiedonjanoisille lukijoille, jotka ovat kiinnostuneita maailmasta ja sen ilmiöistä sekä matkailijoille, jotka haluavat oppia uutta tulevista matkakohteistaan. Geo-lehden laadukkaat artikkelit ja reportaasit on huolella taustoitettu ja kirjoitettu suomalaisille lukijoille.

Myös lehden kuvitus on huipputasoa. Aiheet ovat monipuolisia ja käsittelevät muun muassa historiaa, lääketiedettä, psykologiaa, luontoa ja ekologiaa.

Geo-lehden tarkoituksena on antaa lukijoille uusia näkökulmia ja oivalluksia ympäröivästä maailmasta ja sen ilmiöistä. Lehti ottaa kantaa myös yhteiskunnallisiin ja uskonnollisiin kysymyksiin.

Huolella toteutetun verkkopalvelun pääsääntöisesti Suomessa ennen julkaisematon materiaalia tuo lukunautintoon oman lisänsä.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

GEO :
Arvio: 4,5 / 5. Yhteensä 6 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.