Fit


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 3.50 / 5)
Loading...
Fit
Tilaa Fit

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Fit itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Fit on kuntoilijoille ja liikkujille suunnattu monipuolinen hyvinvoinnin ja liikunnan erikoislehti.

Lehden keskeisiä teemoja ovat liikunta, oikea ravinto, hyvinvointi ja terveellinen elämä elämäntapana. Se esittelee uudet urheilu- ja kuntoilulajit ensimmäisenä, antaa parhaat treenivinkit, listaa terveelliset ja kevyet ruokareseptit sekä kannustaa ja motivoi tehokkaaseen painonhallintaan, henkiseen hyvinvointiin ja oikeisiin elämänvalintoihin.

Sporttimuotia ja liikkujan kauneudenhoitovinkkejä ei myöskään ole unohdettu, vaan niitä esitellään jokaisessa numerossa. Lehdessä on lisäksi ihmissuhdetarinoita ja matkailuvinkkejä liikkuville ihmisille.

Jokainen Fit-lehden numero on vähintään satasivuinen lukupaketti, jossa riittää mielenkiintoista luettavaa kymmenen kertaa vuodessa. Fit-lehti on oiva valinta liikkuvalle ja aktiiviselle ihmiselle, joka haluaa pysyä kunnossa ja ajan hermolla.

Kustantaja: Aller Media Oy

Fit :
Arvio: 3,5 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.