Fight Sport


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 3.00 / 5)
Loading...
Fight Sport

Fight Sport on vuodesta 2006 lähtien ilmestynyt monipuolinen erikoislehti kamppailulajien ystäville ja Suomen ainoa kamppailulajien äänenkannattaja. Lehden keskeistä sisältöä ovat asiantuntevasti kirjoitetut artikkelit viime vuosina suosiotaan kovasti kasvattaneiden kamppailulajien ja kamppailu-urheilun ajankohtaisista tapahtumista ja ilmiöistä sekä ihmisistä niiden takana.

Uutisten ja lajivaikuttajien, seurojen ja harrastajien lisäksi lehti taustoittaa eri ilmiöitä ja julkaisee tuotetestejä ja -esittelyitä. Fight Sport julkaisee myös ajatuksia herättäviä kolumneja ja vakiopalstoja, jotka pureutuvat urheilun yleisiin teemoihin kuten valmennukseen, harjoitteluun, oikeanlaiseen ravintoon ja psyykkisen kestävyyden kehittämiseen.

Lehdessä on asiaa myös alaa sivuavista ja käsittelevistä elokuvista, kirjoista ja DVD-julkaisuista.

Kustantaja: Fight Sport Oy

Fight Sport :
Arvio: 3 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.