Evita


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Evita

Evita on visuaalisesti näyttävä ja raikas hyvinvoinnin erikoislehti. Se on suunnattu aikuisille naisille, jotka ovat kiinnostuneita terveydestä, elämänlaadusta ja hyvinvoinnista ja haluavat elää tasapainoista ja onnellista elämää.

Evitassa kauneus yhdistyy asiatietoon terveydestä, liikunnasta, ravinnosta ja hyvinvoinnista elämäntapana. Lehti antaa myös hyväntuulisia vinkkejä elämästä nauttimiseen ja henkisen tasapainon löytämiseen.

Lehden teemoja ovat muun muassa kauneudenhoito, liikunta, terveellinen ravinto, ihmissuhteet ja matkailu. Evita kannustaa lukijoitaan toteuttamaan itseään, kokemaan uutta ja voimaan hyvin.

Sen asiantuntijat vastaavat lukijoiden kysymyksiin ja auttavat löytämään tuoteviidakosta juuri itselle sopivat hyvinvointi- ja kauneustuotteet. Keskeistä antia ovat myös kehon ja mielen toiminta sekä kiinnostavat tarinat ihmisistä ja arjen ilmiöistä.

Kustantaja: Bonnier Publications Oy

Evita :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.