ET-lehti


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
ET-lehti
Tilaa ET-lehti

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa ET-lehti itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

ET-lehti on suunnattu 50+ lukijoille, jotka ovat vielä työelämässä tai nauttivat jo eläkepäivistä. Tämän aikuisten suomalaisten arvoja, kokemuksia ja elämäntyyliä käsittelevän lehden pääantiin kuuluvat hyvinvointiin ja terveyteen keskittyvät artikkelit sekä erilaiset syväluotaavat henkilöhaastattelut, reportaasit ja palstat.

Terveyssivuilla käsitellään muun muassa lääketieteen uutisia, itsehoitoa ja fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Asiantuntijahaastattelut ja lukijoiden kysymykset täydentävät lehden sisältöä.

Muita teemoja ovat vapaa-aika, matkailu, muoti ja ruoka, joita kaikkia käsitellään kohdeyleisölle sopivasta näkökulmasta. ET-lehden pyrkimyksenä on vahvistaa aikuisten suomalaisten itsetuntoa, lisätä heidän elämäniloaan ja auttaa heitä löytämään uusia tapoja nauttia elämästä ja käyttää omaa aikaa.

Tilaajille on tarjolla monia rahanarvoisia etuja kuten erilaiset lukijamatkat.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

ET-lehti :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.