Erä


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 3.67 / 5)
Loading...
Erä
Tilaa Erä

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Erä itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Erä on ulkoilevan ja luonnossa liikkuvan suomalaisen oma lehti. Se on kalastuksen, retkeilyn ja eränkäynnin asiantuntija, joka kertoo lukijoilleen suomalaisten retkeilijöiden kokemuksiin perustuvat vinkit maan parhaista pyynti- ja harrastuspaikoista, parhaista pyyntimuodoista ja toimivista välineistä.

ERÄ-lehden omat asiantuntijat antavat lisäksi vinkkejä pyyntitekniikan parantamiseen ja saaliin laadun ja määrän maksimoimiseen. Lehden puolueettomat väline- ja varustetestit ovat luotettavia ja korkealle arvostettuja.

ERÄ-lehden artikkeleiden kirjoittamisessa ovat mukana Suomen johtavat kalastus- ja eräoppaat sekä eri alojen asiantuntijat, joiden asiantuntemus on taatusti maan parasta. Heidän neuvojensa avulla aloitteleva ja jo kauemmin harrastanut eräharrastaja kartuttaa helposti tietojaan ja taitojaan.

Tilaajille on lisäksi tarjolla monia erikoisetuja, kuten alennuksia monien lehtien ja kirjojen hintoihin.

Kustantaja: Otavamedia Oy

Erä :
Arvio: 3,67 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.