Episodi


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 3.75 / 5)
Loading...
Episodi
Tilaa Episodi

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Episodi itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Episodi on vuodesta 2003 julkaistu elokuvien erikoislehti, joka sopii kaikille elokuvista kiinnostuneille.

Tämän Suomen suurimman elokuvalehden keskeistä sisältöä ovat ensi-iltaelokuvat, DVD-levityksessä julkaistut elokuvat ja tv:ssä näytetyt elokuvat sekä niiden taustat ja tekijät. Joukossa on niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin elokuvia ja elokuvantekijöitä kattavasti kaikista genreistä niin valtavirrasta pienilevikkisempiinkin elokuviin.

Elokuvien lisäksi satasivuisessa lukupaketissa käsitellään elokuvamaailman ajankohtaisimpia uutisia ja ilmiöitä mielenkiintoisten ja laadukkaiden artikkelien ja kolumnien kautta ja esitellään laiteuutuuksia kotiteatteriharrastajille. Lehden haastatteluissa palstatilaa saavat niin ohjaajat, näyttelijät kuin tuottajatkin, jotka kertovat sekä uutuuselokuvista että valottavat lukijoille kulissien takaista maailmaa.

Kustantaja: Muut kustantajat

Episodi :
Arvio: 3,75 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.