Alelehti.fi — Suomalaista palvelua

Elle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 3.00 / 5)
Loading...Loading...

elle

Elle on maailman luetuin naisten muotilehti, jota julkaistaan lähes neljälläkymmenellä kielellä.

Suomessa lehden julkaisu aloitettiin vuonna 2008 ja se on varmistanut asemansa johtavana muotilehtenä myös täällä. Ranskasta lähtöisin olevan Ellen lukijakunta koostuu älykkäistä, tyylitietoisista ja nuorekkaista naisista, jotka ovat kiinnostuneita maailmasta ja muodin uusimmista trendeistä, kansainvälisistä tuulista ja ilmiöistä.

Muodin ja trendien lisäksi lehdessä käsitellään kauneutta, matkailua, sisutusta ja ruokakulttuuria ja esitellään kiinnostavia henkilöitä Suomesta ja muualta. Lehden tarkoituksena on herättää keskustelua uusien näkökulmien, asiatiedon ja huumorin kautta.

Suomenkielinen Elle on energinen ja tyylikäs lehti aktiivisille ja naisellisille suomalaisille naisille, jotka haluavat pysyä ajan hermolla.

Kustantaja: Aller Media Oy

Elle : elle Arvio: 3 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.

Tilaa lehti:

ELLE mat & vin 7 nro 48.00 € Tilaa tästä »
ELLE Decoration 5 nro 38.00 € Tilaa tästä »
Elle 6 nro 46.00 € Tilaa tästä »
ELLE 5 nro 14.90 € Tilaa tästä »


© 2012 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.