Eeva


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 4.50 / 5)
Loading...
Eeva

Eeva on ajassa elävä ja lämminhenkinen suomalainen naistenlehti, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1934.

Lehteä lukevat kaikenikäiset elämän koko kirjosta ja aidoista tunteista kiinnostuneet naiset. Tämän jo klassikoksi muodostuneen lehden kantavia teemoja ovat monipuolisuus, syvällisyys, laatu, luotettavuus ja myötäelämisen taito, jotka kiinnostavat lukijoita vuodesta toiseen.

Eevan keskeistä sisältöä ovat syväluotaavat ja koskettavat henkilöhaastattelut, jotka puhuttelevat lukijoita aitoudellaan ja yllättävillä näkökulmillaan. Vaikeista ratkaisuista ja kokemuksista puhutaan avoimesti itseään säästämättä, ihmiseltä ihmiselle.

Ihmisten ja ilmiöiden lisäksi Eevassa käsitellään sisustusta, muotia ja kauneutta, ruokaa, matkailua ja kulttuuria. Muita paljon käsiteltyjä aiheita ovat terveys ja ihmissuhteet, joita käsitellään sekä järjellä että tunteella.

Kustantaja: A-Lehdet Oy

Eeva :
Arvio: 4,5 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.