Divaani


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 3.00 / 5)
Loading...
Divaani

Divaani on suunnattu naisille, jotka etsivät kaiken aikaa uusia persoonallisia vinkkejä kodin sisustukseen eivätkä hätkähdä erikoisiakaan ideoita ja materiaaleja. Koti kertoo aina jotain olennaista asujistaan ja heijastelee heidän luonnettaan ja tyyliään, mutta aina ei omaa tyyliä löydä ilman apua.

Divaani on luotu juuri tätä tarvetta varten ja lehti tarjoaakin runsaasti oivalluksia ja ratkaisuja suomalaisiin koteihin ja esittelee asumisen tuoreimpia trendejä. Sisustus- ja ostosvinkkien lisäksi jokaisessa numerossa esitellään kauniita luksuskoteja, joista voi saada ideoita myös oman kodin sisustukseen ja saavat katsomaan ympäröivää tilaa uudella tavalla.

Sisustuksen lisäksi Divaanissa käsitellään muun muassa ruokaa, kattauksia, puutarhaa ja matkailua. Osto-oppaat antavat lisäksi vinkkejä parhaista ostospaikoista ja rahaa säästävistä valinnoista.

Kustantaja: Bonnier Publications Oy

Divaani :
Arvio: 3 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.