Digikuva


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 2.75 / 5)
Loading...
Digikuva

Digikuva on suunnattu digikuvaamisesta kiinnostuneille aloitteleville ja jo kokeneemmillekin harrastelijavalokuvaajille. Sen tarkoituksena on auttaa lukijaa kehittymään paremmaksi valokuvaajaksi.

Digikuvaustekniikan ja käytännön valokuvausvinkkien lisäksi lehdessä käsitellään kuvankäsittelyä eri muodoissaan ja esitellään alaan liittyviä tuotteita kuten kameroita, jalustoja ja salamalaitteita. Uutta kameraa tai uusia varusteita hankkiessa onkin syytä ensin tutustua Digikuva-lehden luotettaviin testeihin ja arvioihin niiden erikoisominaisuuksista ja lukea läpi muut lehdessä annetut vinkit virhehankintojen välttämiseksi.

Jokaisen lehden mukana tulee CD, jolla on Photoshop-ohjelman koulutusvideo, muita hyödyllisiä ohjelmia ja asiantuntijoiden neuvoja. Digikuva-lehden jokaisessa numerossa julkaistaan myös lukijoiden omia valokuvia ja vastataan lukijoiden lähettämiin valokuvausaiheisiin kysymyksiin.

Vastaajina ja neuvojen antajina toimivat alan ammattilaiset.

Kustantaja: Bonnier Publications Oy

Digikuva :
Arvio: 2,75 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.