Demi


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 ääntä, keskiarvo: 3.71 / 5)
Loading...
Demi

Demi on suomalainen teini-ikäisille tytöille suunnattu aikakauslehti, joka tavoittaa jopa puolet kohderyhmästään.

Tämän kattavuudessaan ja suosiossaan ainutlaatuisen lehden pääsisältöön kuuluvat kaikki sen kohderyhmää kiinnostavat asiat kuten muoti, kauneus, ihmissuhteet, musiikki ja elokuvat. Myös terveyteen, seurusteluun ja tunne-elämään liittyvät asiat sekä tunnetut näyttelijät, laulajat ja urheilijat saavat palstatilaa.

Jokaisessa numerossa on vakiopalstat kuten Kysy systeriltä, Kysy terveydestä ja Megamokat, erilaisia kilpailuja ja testejä sekä julisteita julkkiksista. Demi inspiroi ja kannustaa nuoria lukijoitaan pyrkimään unelmiinsa ja tukee hyvää itsetuntoa ja luottamusta omiin kykyihin.

Lehti antaa myös roppakaupalla asiatietoa terveyteen ja ihmissuhteisiin liittyen ja pitää lukijansa ajan hermolla viihde- ja musiikkimaailman kuulumisien suhteen.

Kustantaja: A-Lehdet Oy

Demi :
Arvio: 3,71 / 5. Yhteensä 7 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.