Deko


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 3.50 / 5)
Loading...
Deko

Deko on suunnattu rohkeille ja kokeilunhaluisille sisustajille, jotka elävät ajan hermolla eivätkä vierasta uusia tuulahduksia ja tavallisuudesta poikkeavia ideoita oman kodin viihtyisyyden ja ilmeen parantamisessa. Lehden keskeisiin teemoihin kuuluvat ekologisuus, esteettisyys ja kansainvälisyys jotka yhdistyvät innostavaan asenteeseen ja avarakatseisuuteen.

Hinnan sijaan pääpaino on laadulla, muotoilulla ja uutuuksilla ja lehden sivuilla esitelläänkin paljon erikoisia materiaaleja ja omaleimaisia kauppoja. Ostovinkkien ja trendikatsausten lisäksi lehdessä esitellään persoonallisia koteja ja käydään läpi erilaisia kunnostusvaihtoehtoja pintaehostuksesta kokonaisvaltaisempiin remontteihin sekä vieraillaan asuntomessuilla.

Deko onkin upea inspiraationlähde sekä kotiaan pikkurahalla sisustavalle että suuremmasta muutoksesta haaveilevalle sisustajalle. Sisustamisen lisäksi jokaisessa numerossa on artikkeleita kodintekniikasta, ruoasta, matkailusta ja muusta mielenkiintoisesta.

Kustantaja: Otavamedia Oy

Deko :
Arvio: 3,5 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.