Costume


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 3.00 / 5)
Loading...
Costume
Tilaa Costume

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Costume itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Costume on Bonnierin uusi muotilehti elämänsä fashionistoille, joille muoti on vähintään yhtä tärkeää kuin välttämättömimmät päivittäistavarat. Onko muoti äidinkielesi, rakastajasi ja elämäntapasi? Costume kertoo sinulle kaiken, mitä olet koskaan halunnut tietää muodista ja kauneudesta!

Costume kerää yhteen kaikki muodista lumoutuneet ihmiset Suomesta ja ympäri maailmaa. Costume on täynnä kansainvälistä muotia maustettuna suomalaisten omalaatuisella tyylillä, ryyditettynä suunnittelijoiden, bloggaajien ja tavallisten katujen muotivaikuttajien työstämällä materiaalilla. Costumessa lukijat ovat toimituksen tasolla – siksi pääset rakentamaan lehdestä omanlaistasi useilla eri tavoilla. Costumen rivien väleistä löytyy paitsi osaavia toimittajia myös nimekkäitä muotibloggaajia, joilta jokaiselta löytyy lehdestä oma, muotia ja kauneutta pursuava palstansa.

Costume kokoaa kattavasti yhteen tulevien sesonkien trendit ja esittelee yhteisönsä ja kirjoittajiensa mielipiteitä tulevista suuntauksista muodin saralla. Lehdestä löydät paljon käytännönläheisiä kollaaseja, joiden avulla näet kokonaiskuvan muodin uutuuksista ja teet parhaita löytöjä juuri itsellesi – olipa tarkoituksenasi sitten panostaa tai pihistää, pukeutua massasta poikkeaviin väreihin tai seksikkäästi syksyn tummaan. Costumesta löydät paljon inspiroivia kuvia tämän hetkisistä trendeistä omalaatuisesta katumuodista catwalkilla juuri nyt näkyviin erikoisuuksiin.

Costumen kosmetiikka- ja kauneusosasto on omaa luokkaansa. Lehti tarjoaa kattavan paketin tietoa uutuuksista ja rakastetuimmista tuotteista, mutta tarjoaa apua myös juuri sinulle sopivan kosmetiikan löytämisessä. Costumen sivuilta löydät hyödylliset säästövinkit sekä upeimmat hiusjutut, joiden avulla huonot hiuspäiväsi ovat ohi lopullisesti.

Costumen menestystarina on lähtöisin Tanskasta, josta ovat kotoisin monet muodin ja kauneuden uusimmat nimet. Costume on tiivis paketti kauneutta, uusimpia trendejä ja muotia, jonka saat nyt kätevästi kotiin kuljetettuna. Costume ei ole vain muotilehti vaan myös yhteisö, jossa jokainen muotiin intohimoisesti suhtautuva on kuin kotonaan.

Kustantaja: Bonnier Publications Oy

Costume :
Arvio: 3 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.