Cosmopolitan


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 4.33 / 5)
Loading...
Cosmopolitan
Tilaa Cosmopolitan

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Cosmopolitan itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Cosmopolitan on maailman ja myös Suomen luetuin nuorten aikuisten naisten aikakauslehti, joka ilmestyy lähes viidessäkymmenessä maassa.

Muodin ja kauneuden lisäksi lehdessä käsitellään monipuolisesti myös muita kohderyhmää kiinnostavia aiheita kuten ihmissuhteita, julkkiksia, viihdettä, vapaa-ajanviettoa ja terveitä elämäntapoja. Erityisen tunnettu lehti on asiallisista seksiä, rakkautta ja parisuhdetta käsittelevistä jutuistaan sekä erilaisista testeistä ja jatkokertomuksista.

Cosmopolitan tarjoaa lukijoilleen myös joka vuosi lukuisia yllätyksiä ja kilpailuja. Meikki- ja pukeutumisvinkkien ja Hollywood glamourin lisäksi Cosmopolitan esittelee jokaisessa numerossa nuoria naisia, jotka ovat onnistuneet erityisen hyvin opinto- ja työelämässä.

Elämässä onnistuneiden naisten esimerkki kannustaa lukijoita tekemään rohkeita päätöksiä ja uskomaan unelmiinsa myös omassa elämässään.

Katso alta paras Cosmopolitan tarjous ja tilaa nyt itselle tai lahjaksi!

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Cosmopolitan :
Arvio: 4,33 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.