Canis


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Canis

Canis on koiraihmisten ikioma lehti, joka kertoo koiramaailmasta asiantuntevasti ja mielenkiintoisesti koiran hyvinvointia ja ihmisen ja koiran välistä suhdetta korostaen. Lehden korkeatasoisissa artikkeleissa käsitellään erilaisia koiraharrastuksia agilitystä palveluskoiralajeihin ja tottelevaisuudesta näyttelyihin ja annetaan koulutusvinkkejä käytännön harjoitteluun.

Esille pääsevät myös harvinaisemmat lajit kuten paimennus ja valjakkoajo. Canis valottaa myös koiran käyttäytymisen syitä ja sen takana olevia psykologisia mekanismeja.

Lisäksi lehti neuvoo lukijoita koiran terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa esimerkiksi esittelemällä rentoutumistekniikoita ja esittelemällä keinoja koiran ja omistajan välisen suhteen parantamiseksi. Lehden artikkelit on kirjoitettu huolella ja asiantuntevasti ja antavat jokaiselle koiran omistajalle ajattelemisen aihetta.

Kustantaja: Muut kustantajat

Canis :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.