Bodaus


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 1.00 / 5)
Loading...
Bodaus

Bodaus-lehti on ammattimaisten kehonrakentajien, voimanostajien ja tavallisten kuntosaliharrastajien tietopaketti. Bodaus-lehdessä ei nimestään huolimatta käsitellä pelkästään bodausta, vaan siitä löytyy mielenkiintoista luettavaa myös muiden urheilulajien harrastajille, jotka käyvät salilla parantaakseen lihaskuntoaan. Lehdestä saa tietoa, motivaatiota ja inspiraatiota treenaamiseen. Se sopii sekä miehille että naisille.

Bodaus-lehdestä saa asiantuntevaa tietoa paitsi kehonrakennuksesta, myös fitnessistä, voimailusta ja kuntoilusta. Kehonrakentajille lehdestä löytyy tietoa urheilulajeista, jotka tukevat bodaamista. Lehdessä esitellään parhaat kuntosalit ja annetaan tutkittua tietoa kuntasaliharjoittelusta ja harjoitteluohjelmista. Ymmärrettävästi kehostaan huolta pitävää lukijakuntaa kiinnostaa myös terveyteen ja ravintoon liittyvät artikkelit.  Jokaisessa numerossa kerrotaan alan tuoreimmat uutiset ja listataan kiinnostavat tapahtumat.

Bodaus-lehdestä löytää muun muassa harjoitusohjelmia, tietoa ja uutisia kilpakehonrakennuksesta. Aika ajoin lehti tutustuttaa lukijansa alansa legendoihin. Terveys, kuntoilu ja ravinto-osiot sopivat kaikille lukijoille omasta lajivalinnasta riippumatta. Bodaus-lehden ravintoartikkeleista löytyy sitä, mitä harvasta muusta lehdestä löytää: terveellisiä ja ravintoarvoltaan hyviä arkiruokia. Siinä myös kerrotaan kuntoilijan näkökulmaa ikuisuuskysymyksiin, kuten siihen, onko rasva terveellistä. Myös lisäravinteiden käytöstä ja annostelusta keskustellaan ja niiden ravintoarvoja vertaillaan.

Yleensä Bodaus-lehden numero keskittyy yhteen pääteemaan, joita ovat kilpakehonrakennus, voimailu, harjoitusohjelmat, kehonrakennuksen ja voimailun legendat, Fitness, terveys, kuntoilu ja ravinto. Teemanumerossa saatetaan esimerkiksi keskittyä yhden lihasryhmän harjoittamiseen tai aineenvaihdunnan tehostamiseen.  Harjoitusohjelmaosiossa kerrotaan hyviä liikeyhdistelmiä ja miten treenistä saa parhaat tehot irti. Ammattimaisille kehonrakentajille ja fitnessurheilijoille kerrotaan, miten saa parhaiten itsenä kisakuntoon. Kisakuurien lisäksi lehdessä valotetaan voimalajien harjoittajien henkisiä ja fyysisiä vaatimuksia.

Bodaus-lehti ei ole pelkää raudanmakuista puurtamista salilla, vaan lehdessä käsitellään myös alaan olennaisesti kuuluva palautumista, hoitoja ja rentoutumista.

Bodaus-lehti on ilmestynyt jo yli 20 vuotta. Lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

Bodaus :
Arvio: 1 / 5. Yhteensä 1 arvostelu.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.