Barbie


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Barbie
Tilaa Barbie

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Barbie itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Barbie on 4-9-vuotiaiden tyttöjen toivelehti, joka kolahtaa postiluukusta joka kuukausi.

Tämän upean lukupaketin pääsisältöä ovat Barbien ja Barbien ystävien touhuja seuraavat kuvitetut novellit ja kertomukset, joista ei puutu pieniä seikkailuja, ystävyyttä ja onnistumisen riemua. Novellit ovat aina ennen julkaisemattomia ja niissä seikkailevat myös lukuisat Barbien eläinystävät.

Lisäksi lehdessä on paljon erilaisia tehtäviä, askarteluohjeita, reseptejä pikkuleivonnaisiin, keräilykuvia ja palkintokilpailu, jossa voi voittaa upeita tuotepalkintoja. Jokaisen Barbie-lehden mukana tulee myös Barbien ihanan tyttömäinen yllätyslahja, kuten rannerengas, kaulakoru tai sormus.

Barbien teemanumerot keskittyvät esimerkiksi eri ammatteihin, muotiin, musiikkiin ja eläimiin. Lehti on tilattavissa joko suomeksi tai ruotsiksi.

Kustantaja: Egmont Kustannus Oy

Barbie :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.