Avotakka


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 ääntä, keskiarvo: 4.40 / 5)
Loading...
Avotakka

Avotakka on Suomen suurin sisustuslehti.

Lehden asiantuntevat sisustusideat auttavat kodinsisustajaa lisäämään viihtyisyyttä ja hienosäätämään oman kodin tunnelmaa juuri omaan tyyliin sopivilla ratkaisuilla ja ihanat kuvat inspiroivat kokeilemaan rohkeasti eri tyylejä ja niiden yhdistelmiä myös omassa kodissa. Klassisten ratkaisujen ohella Avotakka esittelee laajasti ja monipuolisesti myös modernimpia ja kansainvälisempiä trendejä ja tuulahduksia tarjoten näköaloja esimerkiksi maalaisromantiikkaan, etno- ja ekohenkisyyteen ja kestävään kulutukseen.

Entisöintivinkkien avulla jokainen voi kunnostaa kirpputorilöydöstä juuri omaan kotiin sopivan tyylihuonekalun, joka kerää katseet. Rohkeat tila- ja väriratkaisut taas tuovat kodin parhaat puolet esiin.

Avotakasta löydät myös suomalaiseen makuun sopivia vinkkejä kauniiden kattausten rakentamiseen, puutarhanhoitoon sekä esimerkiksi värien ja pintamateriaalien valintaan.

Kustantaja: A-Lehdet Oy

Avotakka :
Arvio: 4,4 / 5. Yhteensä 5 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.