Auto Bild Suomi


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Auto Bild Suomi

Auto Bild Suomi on kansainvälisen menestyslehden suomenkielinen versio autojen ja autoilun ystäville. Tämä tuhti lukupaketti ilmestyy kahdesti kuussa ja sen keskeistä sisältöä ovat autoalan kuumimmat uutiset ja markkinatrendit sekä ihmiset juttujen takana.

Saksalaisen emolehden laadukkaiden ja asiantuntevien artikkelien ja kuvien lisäksi lehdessä on paljon täysin suomalaisia juttuja huvista hyötytietoon ja haastatteluista tekniikkaan. Lehden koeajoista selviää uusimpien automallien hyvät ja huonot puolet, ominaisuudet ja soveltuvuus Suomen oloihin, mutta palstatilaa annetaan myös käytetyille autoille ja esimerkiksi turvallisuusnäkökohdille.

Automallien lisäksi lehti testaa ja esittelee muita autoiluun liittyviä tuotteita ja tarvikkeita kuten renkaita ja turvalaitteita ja antaa vinkkejä esimerkiksi perheautoiluun.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Auto Bild Suomi :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.