Ase-lehti


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Ase-lehti

Ase-lehti on monipuolinen ja riippumaton aseharrastajille ja asealan ammattilaisille suunnattu erikoislehti, joka käsittelee aseharrastusta, aseen käyttöä ja erilaisia alaan liittyviä keräilykohteita. Lehden artikkelit käsittelevät alaa laaja-alaisesti esitellen uudet ja vanhat aseet, patruunat, latauslaitteet ja -tarvikkeet ja valottaen myös aiheiden taustoja.

Ase-lehden aihealueisiin kuuluvat myös teräaseet, militaria, aseurheilu ja metsästys, minkä lisäksi lehdessä käsitellään esimerkiksi turvallisuusnäkökohtia ja muita ajankohtaisia aiheita. Lehdessä on myös asealan ammattilaisten ja harrastajien haastatteluita ja lukijoiden oma markkinapaikka, jossa voi myydä tarpeettomaksi käyneitä alan varusteita ja tehdä löytöjä.

Lehden sisällön korkeasta laadusta ja oikeellisuudesta vastaavat kansainvälistä arvostusta nauttivat kirjoittajat sekä Suomen Asehistoriallinen Seura.

Kustantaja: Muut kustantajat

Ase-lehti :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 1 arvostelu.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.