Ase & Erä


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluja)
Loading...
Ase & Erä

Ase & Erä on luonnossa liikkumisesta, eräretkistä ja metsästyksestä kiinnostuneiden oma lehti. Ase & Erä on ilmestynyt jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Sen kertoo metsästyksestä kiinnostuneille lukijoilleen monipuolisesti metsästyksestä, riistasta, aseista ja ammunnasta.

Luonnossa liikkuville lukijoille lehti tarjoaa tietoa vaelluksesta, hyvistä vaellusmaastoista sekä siinä käytettävistä välineistä. Monipuolisen sisältönsä ansioista Ase & Erä -lehti on saavuttanut vankan ja pitkäikäisen suosion niin nuorten kuin vanhempienkin alan harrastajien keskuudessa.

Ase & Erä -lehden artikkelit sopivat metsästyksestä ja eränkäynnistä kiinnostuneille huolimatta siitä, asuvatko he maalla vai kaupungissa. Lehden teemat vaihtelevat hyvien metsästysmaastojen esittelyistä tuotevertailuihin. Ase & Erä -lehden suosittua antia ovat testit ja vertailut alaan liittyvistä tuotteista. Testejä löytyy esimerkiksi moottorikelkoista ja mönkijöistä, eri tarkoituksiin soveltuvista puukoista ja muista teräaseista sekä ammuksista, pienaseista ja loukuista. Myös eläinten täyttämisestä kiinnostuneille löytyy tietoa.

Ase & Erä -lehti vie lukijansa mukaan metsästysmatkoille. Kuvailevia metsästysmatka-artikkeleja saadaan lukea niin eri puolilta Suomea kuin ulkomailtakin. Ase & Erä pitää lukijansa ajan tasalla metsästyslainsäädännön ja luonnossa liikkumiseen liittyvien säännösten suhteen. Lehti muistuttaa lukijoilleen myös turvallisuuden merkityksestä ja huomioon otettavista turvallisuusseikoista, unohtamatta metsästäjille ja eränkävijöille suositeltavia vakuutuksia.

Ase & Erä -lehdestä saa tietoa eri eläinlajien käyttäytymisestä, liikehdinnästä ja vuodenaikoihin liittyvästä toiminnasta. Siitä on hyötyä metsästyksessä, kun halutaan löytää esimerkiksi peuroja, kauriita tai hirviä, ja löytää parhaat käytännöt niiden jahtaamiseen.

Yksi Ase & Erä -lehden suosituimmista erikoisosioista on metsästyskoirarotujen esittelyt. Lehdestä löytyy tietoa metsästyskoiran omistajalle tai sellaisen hankkimista harkitsevalle koiraroduista, jotka sopivat ominaisuuksiltaan metsästykseen. Lehdestä saa myös opastusta koirien kasvattamiseen metsästyskoiriksi ja siinä kerrotaan niiden hoidosta niin metsästyskaudella kuin sen ulkopuolellakin.

Ase& Erä -lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

Kustantaja: Karprint Oy


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.