Apuristikot


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Apuristikot

ApuRistikot on Suomen suosituin ristikkolehti, joka ilmestyy joka kuukausi ja jolla on yli 20 000 ystävää.

Jokaisessa numerossa on parisenkymmentä ristikkoa, joissa kaikissa on voittomahdollisuus. Palkintojen yhteisarvo on jopa yli 1500 euroa ja ne maksetaan puhtaana käteen.

Ristikoiden voittosummat vaihtelevat 10 €-100 € välillä. Lisäksi osallistuneiden kesken arvotaan A-lehtien vuosikertoja ja muita hienoja palkintoja.

Suurin osa lehden ristikoista on helpohkoja tai keskivaikeita, mutta keskiaukeamalla on aina hieman vaativampi ristikko. Ristikoiden lisäksi lehdessä on sudokuja, kryptoja, piilosanoja ja muita aivojumppatehtäviä.

Neljä kertaa vuodessa ApuRistikoista ilmestyy jättinumero. Avun kestotilaajat saavat ApuRistikot-lehden kestona puoleen hintaan.

Kustantaja: A-Lehdet Oy

Apuristikot :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 1 arvostelu.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.