Apu


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 ääntä, keskiarvo: 4.40 / 5)
Loading...
Apu

Apu on vahvasti suomalainen yleisaikakauslehti, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1933.

Toisin kuin monet muut aikakauslehdet, Apu ei ole kiinnostunut sensaatioista vaan ihmisistä ja ajan ilmiöistä. Lehden keskeisiin arvoihin lukeutuvatkin luotettavuus ja vastuullisuus.

Hyvien tarinoiden kertojia ja uutisten ja tapahtumien taustoittajia arvostetaan ja siksi lehden parissa on helppo viihtyä ja rentoutua. Viihteen ja ajan ilmiöiden lisäksi Avussa on herkullisia ohjeita kotikokeille niin juhlaan kuin arkeenkin, hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä juttuja sekä paljon asiaa matkailusta lähelle ja kauas.

Varsinkin matkailujuttujen määrää on viime vuosina kasvatettu ja niissä yhdistyvät nykyaika, historia ja tunne. Kuntoilusta, oikeasta ravinnosta ja sisutuksesta kirjoitetaan lehdessä myös joka viikko.

Kustantaja: A-Lehdet Oy

Apu :
Arvio: 4,4 / 5. Yhteensä 5 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.