Anna


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 3.33 / 5)
Loading...
Anna
Tilaa Anna

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Anna itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Anna on aktiivisten naisten oma viikkolehti, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1963.

Sitä lukevat tavalliset suomalaiset naiset, jotka ovat kiinnostuneita elämän koko kirjosta. Tunnettujen henkilöiden haastattelujen ja reportaasien lisäksi lehdessä paneudutaan ajan ja kulttuurin ilmiöihin ja kerrotaan tavallisten suomalaisten naisen elämästä.

Lifestyle-osiosta puolestaan saa hyviä vinkkejä esimerkiksi muotiin, kauneuteen ja sisustukseen liittyen ostosvinkkejä ja ruokaohjeita unohtamatta. Asiantuntemuksesta vastaavat lehden omat erikoistoimittajat.

Annasta löytyvät myös kaikkien pääkanavien tv-ohjelmat ja kriitikkojen valinnat, mikä on monelle lukijoista tärkeä osa lehden antia. Annassa julkaistaan myös kotimaisten huippukirjoittajien sille varta vasten kirjoittamia jatkokertomuksia sekä lukuisia kolumneja ja esimerkiksi Maisa & Kaarina sarjakuvaklassikkoa.

Kustantaja: Otavamedia Oy

Anna :
Arvio: 3,33 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.