Alibi


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 3.25 / 5)
Loading...
Alibi
Tilaa Alibi

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Alibi itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Alibi on Suomen johtava rikoslehti, jota lukevat niin miehet kuin naisetkin ikään katsomatta.

Vuodesta 1979 ilmestynyt lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Se keskittyy ajankohtaisiin rikoksiin ja pyrkii parantamaan kansalaisten tietämystä oikeusturvasta ja esimerkiksi poliisin työstä.

Rikosten tekijöitä ei reportaaseissa suojella, mutta uhreja ja uhrien omaisia kohdellaan aina hienotunteisesti ja hyvää lehtimiestapaa noudattaen. Rikoksia taustoitetaan ja niiden syitä ja seurauksia selvitetään totuudenmukaisesti ja yksityiskohtaiseksi esimerkiksi poliisin esitutkintamateriaaliin tukeutumalla ja haastattelemalla asianosaisia.

Lehden sisältöön lukeutuu myös reportaaseja ja artikkeleita esimerkiksi poliisin työstä, vankilan arjesta, mielenkiintoisista oikeudenkäynneistä ja rikollisuuden uusista ilmiöistä. Alibi pyrkii toiminnallaan tukemaan vahvasti poliisin ja muiden viranomaisten toimintaa.

Kustantaja: Otavamedia Oy

Alibi :
Arvio: 3,25 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.