Akvaariomaailma


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 ääntä, keskiarvo: 3.00 / 5)
Loading...
Akvaariomaailma

Akvaariomaailma on akvaarioharrastajille suunnattu monipuolinen tietopaketti, joka sopii niin aloittelijoille kuin vakiintuneemmillekin harrastajille.

Lehdessä on paljon asiatietoa akvaarion rakentamisesta, suunnittelusta ja ylläpidosta sekä kalalajien ja kasvien valinnasta ja erityistarpeista. Lehti esittelee myös alan ilmiöitä ja yrittäjiä ja raportoi uusimmista trendeistä ja teknisistä ratkaisuista, jotka helpottavat akvaarion pitämistä puhtaana ja sen olosuhteita kalojen hyvinvoinnille otollisena.

Kerran vuodessa ilmestyvä aloittelijan opas auttaa uudet harrastajat harrastuksen alkuun ja kertoo muun muassa kalojen oikeasta ruokinnasta ja hankinnasta. Akvaariomaailman tavoitteena onkin paitsi lisätä akvaarioharrastajien tietämystä ja sitä kautta kalojen hyvinvointia.

Hyvin hoidetussa akvaariossa kalat viihtyvät ja niiden elämää on ilo seurata.

Kustantaja: Muut kustantajat

Akvaariomaailma :
Arvio: 3 / 5. Yhteensä 6 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.