Aku Ankka


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (10 ääntä, keskiarvo: 4.60 / 5)
Loading...
Aku Ankka
Tilaa Aku Ankka

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Aku Ankka itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Aku Ankka on saavuttanut aseman Suomen suosituimpana ja luetuimpana sarjakuvalehtenä, joka ilmestyy joka keskiviikko 52 kertaa vuodessa.

Suomessa Aku Ankka on ilmestynyt vuodesta 1951 lähtien. Kaikenikäiset lukijat rakastavat maineikkaiden sarjakuvapiirtäjien taidokkaasti kuvittamia Ankkalinnalaisten seikkailuja ja tarinoiden rikasta ja oivaltavaa kieltä, jota vaalitaan erityisen tarkkaan.

Kokonaisten tarinoiden lisäksi jokaisessa numerossa on myös jatkokertomus. Uusien seikkailujen lisäksi lehdessä julkaistaan lukijoiden toiveklassikoita.

Vuosittain ilmestyy myös lukuisia teemanumeroita, jotka ovat tavallisia numeroita tuhdimpia. Aku Ankan välissä ilmestyy ympäri vuoden myös hauskoja yllätyksiä ja liitteitä kuten tarroja ja julisteita.

Lehden tilaajat ja heidän perheensä kuuluvat automaattisesti Ankka-klubiin, jonka jäsenet saavat erikoisetuna lukuisia huipputarjouksia esimerkiksi lukuisista sarjakuvakirjoista.

Katso alta paras Aku Ankka tarjous ja tilaa nyt itselle tai lahjaksi!

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Aku Ankka :
Arvio: 4,6 / 5. Yhteensä 10 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.