Aku Ankka Extra


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (8 ääntä, keskiarvo: 4.13 / 5)
Loading...
Aku Ankka Extra

Aku Ankka Extra on 32-sivuinen sarjakuvalehti, joka tarjoaa peruslehden lukijoille lisälukemista. Extra ilmestyy joka kuukauden kolmantena keskiviikkona tavallisen Aku Ankka -lehden rinnalla. Sen voivat tilata vain Aku Ankka -lehden tilaajat.

Kahdentoista tavallisen kuukausiekstran lisäksi vuodessa julkaistaan myös neljä teemallista erikoisnumeroa, jotka ovat tavallista tuhdimpia lukupaketteja. Teemanumerot voivat keskittyä esimerkiksi johonkin hahmoon, tekijään tai laajempaan aihealueeseen, jollaisen käsittelylle ei peruslehdessä ole tilaa.

Kaikkien tuttujen ankkalinnalaisten lisäksi Aku Ankka Extran sivuilla voi tavata monia harvinaisempia hahmoja kuten Sepe Susi, Pikku Hukka, Dumbo ja Mummo Ankka. Kaikki lehdessä julkaistut seikkailut ovat toiveuusintoja lukuun ottamatta uusia ja Suomessa ennen julkaisemattomia ja tuttujen huippupiirtäjien kynästä lähtöisin.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Aku Ankka Extra :
Arvio: 4,13 / 5. Yhteensä 8 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.