Aamulehti


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 ääntä, keskiarvo: 3.33 / 5)
Loading...
Aamulehti

Aamulehti on Suomen toiseksi suurin päivälehti.

Huolellisesti taustoitettujen uutisten ja kiinnostavien artikkelien lisäksi lehdessä julkaistaan joka viikko myös erilaisia teemasivuja ja liitteitä, jotka käsittelevät laajasti esimerkiksi kulttuuria, ruokaa ja terveyttä. Aamulehden välissä ilmestyy joka torstai tamperelaisten oma paikallislehti Moro ja perjantaisin viihteeseen ja vapaa-aikaan keskittyvä Valo.

Sunnuntainumerossa julkaistaan lisäksi Asiat ja Ihmiset -liitteitä, jotka taustoittavat reportaaseja ja tarjoavat paljon mielenkiintoista lukemista. Suurin osa Aamulehden lukijoista asuu Pirkanmaan alueella ja lehti käsitteleekin paljon paikallisia asioita.

Kanta-asiakkailleen lehti tarjoaa rahanarvoisia etuja kuten erilaisia etukortteja ja alennuksia. Myös digilehti ja pelkkien viikonloppunumeroiden tilaus on kasvattanut suosiotaan viime vuosina.

Kustantaja: Almamedia

Aamulehti :
Arvio: 3,33 / 5. Yhteensä 9 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.