Sanoma Magazines Oy

Sanoma Magazines on osa suomalaista Sanoma-Yhtymää ja yksi Euroopan suurimmista kuluttaja-aikakauslehtiä kustantavista yhtiöistä, joka julkaisee yli 300 lehteä yli 20 maassa mukaan lukien Suomi, Baltian maat, Venäjä ja monet entiset Neuvostoliiton maat. Aikakauslehtien lisäksi yhtymän toimialaan kuuluvat muun muassa verkkojulkaisut, radio- ja tv-kanavat, oppimateriaalit, kioskikauppa, lehtijakelu ja kirjakauppa. Sanoman liikevaihto on yli 3 000 miljoonaa euroa ja se on listattu Nasdaq OMX Nordic Exchangessä. Yhtymä työllistää yhteensä yli 20 000 henkilöä.

Sanoma Magazines Suomessa
Sanoma Magazines on Suomen johtava aikakauslehtien kustantaja, joka julkaisee myös kirjoja, erilaisia yritysviestinnän julkaisut ja digitaalisen median tuotteet. Yhtiön valikoimaan kuuluu yli neljäkymmentä aikakauslehteä, joihin lukeutuu lukuisia naisten- ja perhelehtiä, lasten- ja nuortenjulkaisuja, ja tietotekniikan alan lehtiä, sekä yli 30 yrityslehteä kotimaan johtaville kansainvälisesti toimiville yrityksille. Yhtiön lehtiä lukee kaikkiaan yli kolme miljoona suomalaista. Yhtiön ehdottomasti suurin valtti on laadukkaat naisten- ja perhelehdet, joita lukee lähes neljä viidestä suomalaisesta naisesta. Yhtiö panostaa korkeatasoiseen journalismiin, kohderyhmän tuntemukseen, jatkuvaan uudistumiseen ja lukijoiden tarpeiden tuntemiseen. Tältä pohjalta se julkaisee lehtiä eri ikäluokille ja eri elämänvaiheissa oleville naisille. Yhtiön valikoimaan kuuluvat esimerkiksi ET-lehti, Kodinkuvalehti, MeNaiset ja Hyvä Terveys. Miehille suunnatuista lehdistä luettuudessa kärkeen nousevat erilaiset tekniikan ja rakentamisen alan julkaisut kuten MikroBitti ja GTi-Magazine. Lasten ja nuorten lehdissä panostetaan puolestaan sarjakuvalehtiin ja kirjakerhoihin.

Sanoma Magazinen julkaisuja ovatkin muun muassa Aku Ankka ja erilaiset Disney-hahmoihin perustuvat tuotteet sekä nuorille aikuisille suunnattu Cosmopolitan. Viime vuosina yhtiö on panostanut vahvasti verkkojulkaisuihin ja ylläpitää lukuisia perinteisiä paperisia julkaisuja tukevia nettisivustoja. Suurin osa asiakaspalvelusta tapahtuu nykyään verkossa ja osassa sivustoista käydään myös verkkokauppaa. Sanoma Magazinen sivustoista suosituimpia ovat vauva.fi, mbnet.fi ja tietokone.fi.

Tarjoukset

© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.