Tiedelehdet

Tiedelehdet ovat erikoistuneet erilaisiin tieteen ja tekniikan asioihin ja ilmiöihin. Ne tuovat kaukaiseltakin tuntuvat asiat mielenkiintoisesti lukijan ulottuville ja saavat aikaan uusien näkemysten syntymistä. Tiedelehtien teemoihin kuuluvat esimerkiksi avaruuteen, esihistoriaan ja uusiin teknisiin vempaimiin liittyvät asiat, vaikka aihevalikoima on toki todella paljon laajempikin.

Yleisesti ja laadukkaasti tieteen asioita käsittelevät sellaiset lehdet kuin National Geographic, Tieteen kuvalehti, GEO ja Tiede. Historia -lehti puolestaan painottaa nimensä mukaan historiallista näkökulmaa asioihin. Katso parhaat tiedelehtien tarjoukset – Tilaa itselle tai lahjaksi ja säästä!

Tarjoukset

© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.