Nuorten lehdet

Nuorten lehtien kategoria pitää sisässään hyvin erilaisia lehtiä, sillä siihen kuuluu niin sarjakuvalehtiä kuin asiapitoisempaa tekstiä sisältäviä yleislehtiäkin. Joukkoon mahtuu myös harrastelehtiä, joten kaikenlaiseen lehtimakuun löytyy kyllä sopiva lehti.

Sarjakuvalehdistä mainittakoon esimerkkinä Aku Ankka, Roope Setä ja Tom ja Jerry. Harrastelehtiä ovat puolestaan esimerkiksi lemmikkien hoitamisesta kirjoittamiseen erikoistunut lehti, Lemmikki, tai pelaamisen erikoislehti, Pelit. Muita nuorten lehtiä ovat puolestaan vaikkapa teini-ikäisten oma aikakausilehti Demi tai 7 – 12 -vuotiaille suunnattu Koululainen. Katso parhaat nuortenlehtien tarjoukset – Tilaa itselle tai lahjaksi ja säästä!

Tarjoukset

© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.