Kirjakerhot

Kirjakerhot -kategoriaan kuuluvat ne lehdet, jotka ovat nimensä mukaan osa kirjakerhoa. Tällöin kyse on eräänlaisesta jäsenlehdestä ja lehden saa omakseen kirjakerhoon liittymällä. Suomessa toimii monia kirjakerhoja, jotka toimivat niin lasten kuin aikuistenkin tarpeista käsin.

Merkurius -kirjakerho esimerkiksi on lapsille suunnattu kirjakerho, jossa itselleen voin ostaa lehtien ja kirjojen lisäksi myös esimerkiksi DVD -levyjä. Aikuisempaan makuun puolestaan kuuluu Harlequin -kirjakerho, jonka valikoimaan kuuluvat pokkarit, jotka ovat täynnä rakkautta ja kuumia kohtaamisia. Katso parhaat kirjakerhojen tarjoukset – Tilaa itselle tai lahjaksi ja säästä!

Tarjoukset

© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.