Erikoislehdet

Erikoislehdet ovat lehtiä, jotka pureutuvat tarkasti ja terävästi johonkin tiettyyn ja ehkäpä myös suppeaan aiheeseen. Näiden lehtien tarkoituksena on antaa lukijoille hyvin tarkkaa tietoa jostakin yhdestä aiheesta, eivätkä ne niin ollen olekaan yleislehtien ystävien suosiossa.

Esimerkkeinä hienoista erikoislehdistä mainittakoon digikuvaamiseen erikoistunut Digi -lehti, painonhallinnan erikoislehti Painonvartijat ja ainoa moottoriveneilyyn erikoistunut lehti, Kippari.

Sekä miehille että naisille soveltuvat erinomaisesti julkkisjuoruihin ja viihdeuutisiin erikoistuneet lehdet, Hymy ja 7 -päivää. Alibi puolestaan on Suomen johtava rikoksista kertova lehti. Katso parhaat erikoislehtien tarjoukset – Tilaa itselle tai lahjaksi ja säästä!

Tarjoukset

© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.